template afbeelding

Fysiotherapie

 

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie helpt mensen met houdings- en bewegingsproblemen om hun klachten te verminderen, niet erger te laten worden of te voorkomen. Naast de behandeling krijg je ook advies, zodat je zo goed mogelijk weer je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Door gerichte begeleiding leer je voldoende en verantwoord te bewegen.

 

Voor welke klachten is fysiotherapie geschikt?

Veel klachten die veroorzaakt worden door stoornissen in gewrichten kunnen door de fysiotherapeut positief worden beïnvloed:

 

Behandeling

Een behandeling duurt ongeveer een half uur. Tijdens de eerste afspraak brengt de fysiotherapeut je klachten in kaart en volgt een lichamelijk onderzoek. Vervolgens wordt, in samenspraak met jou, een behandelplan opgesteld. Al tijdens het eerste bezoek wordt de behandeling gestart. Tussentijds kan het behandelplan aangepast worden en soms is overleg met je huisarts of specialist noodzakelijk. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en ernst van je klacht. We richten ons ook op preventie, zodat klachten niet terug komen. Soms krijg je oefeningen mee voor thuis.

 

Voor een afspraak kun je bellen, sms-en, appen of mailen (030-2658236 / 06-10622208 / info@fysiomotive.nl).